ANNONSE
ANNONSE

Framtida.no er ei redaksjonelt uavhengig avis, som har som mål å styrkja nynorsken og bidra til å auka og få fram engasjementet til unge.

I tillegg til artiklar frå eigen redaksjon, presenterer Framtida.no utvalde nyhende frå Nynorsk pressekontor, fleire lokalaviser, Dag og Tid og fleire andre nettstader.

Bak Framtida.no står ABC Startsiden og Landssamanslutninga av nynorskommunar (LNK)Landslaget for lokalaviserMot til å meinaMagasinettPirion og Kulturdepartementet var også med på å støtta Framtida.no i oppstarten.

LNK har det økonomiske ansvaret for Framtida.no og avisa for òg støtte frå ABC Startsiden og Fagforbundet.

 

For framtida: De som skal forma framtida: Velkommen som både lesarar, deltakarar og bidragsytarar!

Om framtida: Her vil du finna nyhende og kommentarar om saker som har konsekvensar for framtida. I tillegg samlar me inn både nasjonale og internasjonale nyhende og anna nyttig innhald som handlar om framtida di.

Av framtida: Del og diskutér! Me vil vera den mest opne nettavisa i Noreg. Skriv du godt kan du hamna på framsida vår!
Tips oss på tips@framtida.no!
Redaktør og prosjektleiar: Svein Olav B. Langåker, mobil 948 75 365

Ansvarleg redaktør: Espen Udland, mobil 905 76 294

Journalist: Andrea Nøttveit, mobil 481 40 342

Journalist: Åsmund Husabø Eikenes, mobil 480 34 223

Journalist: Runar B. Mæland, mobil 975 64 932

Framtida.no arbeider etter Redaktørplakaten og Ver varsam-plakaten sine reglar for god presseskikk. Framtida.no har ikkje ansvar for innhald på andre nettsider som me lenkjer til. Den som meiner seg ramma av publisering i strid med god presseskikk, blir oppmoda til å ta kontakt med redaksjonen. Det er òg høve til å klaga til det faglege utvalet for pressa, PFU.

Framtida.no bruker informasjonskapslar for å samla inn statistikk om bruk av sida, slik at me kan gi deg ei betre brukaroppleving. Ved å bruka Framtida.no aksepterer du denne bruken av informasjonskapslar (cookies). Les meir om personvernpolitikken vår!

Faktura- og postadresse:
Framtida.no
v/Svein Olav Langåker
Midthaugen 5
5411 Stord
(bruk gjerne denne epostadressa!)